NL-Alert ook te zien op vertrekborden bushaltes

Op maandag 3 december om 12.00 uur zond de overheid een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Nieuw is dat NL-Alert is uitgebreid naar aanvullende kanalen om zoveel mogelijk mensen te informeren en te alarmeren bij een ramp in de omgeving. Zo is NL-Alert vanaf nu ook te zien op veel digitale vertrekborden bij bushaltes in deze regio.

Bij een ramp bij jou in de buurt kan Veiligheidsregio Limburg-Noord je via NL-Alert informeren en alarmeren. Op je mobiel en digitale vertrekborden bij haltes van de bus zie je wat er aan de hand is en wat je het beste kunt doen. Zie je een NL-Alert? Informeer en help de mensen om je heen. Zo weten zij ook wat zij moeten doen.

NL-Alert ook op jouw telefoon

Heb je het controlebericht van NL-Alert afgelopen maandag ontvangen op je mobiel, dan weet je dat jouw telefoon juist is ingesteld. Veel telefoons die in Nederland worden verkocht zijn al ingesteld voor NL-Alert. Op sommige toestellen, zoals de iPhone, moet je dit zelf doen. Heb jij geen NL-Alert ontvangen op 3 december? Ga nu naar www.nl-alert.nl en stel je mobiel in.

NL alert rookpluim

Uitgelicht

Zoeken