Koningsdag 2017

Koningsdag 2017


 Oranje kroontje

Samen zorgen we voor feest oppe Ruiver!

Op donderdag 27 april is het Koningsdag. Een samenwerkingsverband van PSW en de Zorggroep Synthese organiseert met hulp van vele vrijwilligers en onder muzikale begeleiding van Trommel- en fluiterkorps Sint Barbara Reuver en het Philharmonisch Gezelschap Reuver een Koningsdag-optocht voor alle kinderen en belangstellenden uit de gemeente Beesel.

Foto's KoningsdagVersier je fiets, step of rolstoel en doe mee!

We verzamelen om 9.45 uur op het terrein van PSW (opzij van voormalig schoolplein BS den Roover)

De optocht vertrekt om 10.00u.

Route: den Roover, Rijksweg, Past. Vranckenlaan naar de ingang van de kerk waar een serenade gegeven zal worden aan de gedecoreerden.

De optocht wordt vervolgd via Karel Doormanlaan, Pastoor Rijnderslaan, Bösdaellaan richting Bösdael waar we tussen de gebouwen door naar het plein voor de Brasserie lopen.

Hier is rond 10.30 u een optreden waarna de prijsuitreiking plaatsvindt voor de drie mooist versierde fietsen, steppen of rolstoelen.
 

En ook dit jaar verzorgt Jo’s Ijssalon voor iedere deelnemer een gratis ijsje!

Wij nodigen iedereen van harte uit om langs de route te staan en/of met ons mee te lopen. Het zou heel leuk zijn als er langs de route versierd en/of gevlagd wordt.

Logo PSWLogo ZorggroepLogo Jo's ijssalon
 

Gewoon samen, gewoon gezellig op 27 april!

Ja, … echt waar. Vanaf 14.30 uur is er tijdens Koningsdag vertier op het marktplein in Reuver.

Met luchtkussens, een ballonnenclown, muziekworkshops voor de jeugd, een kindercircus en de brandweer met een brandweerauto. Ook voor volwassenen is er genoeg te beleven.

En; natuurlijk is er ook gedacht aan de inwendige mens. Voor de jongelui is er een heuse ranja-koe met oneindig veel ranja! Volwassenen kunnen op het gezellige terras onder de parasols of hopelijk in het zonnetje genieten van een kopje koffie of een verkoelend drankje. Om echt in de Koningsfeer te komen is er ook live-muziek. Kortom: een Koningsfeestje voor en door Reuver.

Gewoon gezellig, gewoon samen!

Logo Reuvers vrienden vd Koning
 


 


 


 

Uitgelicht

Zoeken