Verspreiding gemeentegids 2018

Deze week (week 45) wordt de gemeentegids 2018 huis-aan-huis verspreid. Kijk dus goed in uw brievenbus en tussen de reclamefolders!

Heeft u een Nee/Nee-sticker op uw brievenbus? Dan krijgt u de gemeentegids niet thuisbezorgd. U kunt dan een exemplaar komen ophalen in het gemeentehuis.

 

Digitale gemeentegids

U kunt de gemeentegids 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzien. Zo kunt u altijd online informatie vinden over o.a. het gemeentelijk beleid, de openingstijden van het milieupark, maar ook over adressen van verenigingen en organisaties in onze gemeente en nog veel meer.

Alle informatie in deze gids is ook te raadplegen via lokaaltotaal.nl/beesel

Met de volgende link opent u de gemeentegids als ebook: https://lokaaltotaal.nl/gidsen/beesel-magazine/

Tip: gebruik voor het bekijken van de gemeentegids een andere browser dan Internet Explorer. Internet Explorer is niet voldoende ingericht om de gids optimaal te kunnen bekijken.

De gemeente Beesel is alleen verantwoordelijk voor de inhoud van de gemeentelijke informatie. Voor de overige onderdelen en acquisitie is de uitgeverij van de gemeentegids verantwoordelijk. De gemeentegids wordt uitgegeven door FMR Producties/LokaalTotaal.

Nieuwe vermelding of bestaande vermelding wijzigen of aanvullen?

Wilt u ook vermeld worden in de gemeentegids van de gemeente Beesel, of wilt u uw gegevens in de gemeentegids wijzigen of aanvullen, neem dan contact op met FMR Producties, Pb 23, 1780 AA, Den Helder, tel: 0223 661425 of e-mail: info@fmrproducties.nl

Cover nieuwe gemeentegids

Uitgelicht

Zoeken