Gemeentegids 2017

Afgelopen maand is de gemeentegids 2017 uitgebracht. We hebben ook dit jaar gekozen voor een digitale gids. De gemeentegids wordt dus niet meer huis-aan-huis verspreid. U kunt de gemeentegids 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzien via onze website www.beesel.nl. Zo kunt u altijd online informatie vinden over o.a. het gemeentelijk beleid, de openingstijden van het milieupark, maar ook over adressen van verenigingen en organisaties in onze gemeente en nog veel meer. Ook kunt u de digitale gemeentegids bekijken met een e-book.

Tip: gebruik voor het bekijken van de gemeentegids een andere browser dan Internet Explorer. Internet Explorer is niet voldoende ingericht om de gids optimaal te kunnen bekijken.

Enkele papieren exemplaren op diverse plekken in de gemeente

Op enkele plekken in de gemeente, zoals het gemeentehuis, de bibliotheek en in Bösdael liggen ook nog enkele papieren exemplaren van de gemeentegids. Deze exemplaren zijn bedoeld als inkijkexemplaar voor mensen die geen computer hebben. Bovendien kunt u tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis gebruik maken van de computer in de hal van het gemeentehuis om de gemeentegids te raadplegen.

Nieuwe vermelding of bestaande vermelding wijzigen of aanvullen?

Wilt u ook vermeld worden in de gemeentegids van de gemeente Beesel, of wilt u uw gegevens in de gemeentegids wijzigen of aanvullen, neem dan contact op met FMR Producties, Pb 23, 1780 AA, Den Helder, tel: 0223 661425, fax 0223 661054, e-mail: info@fmr-producties.nl

 

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken