Gemeentegids

voorpagina gemeentegids 2017De afgelopen jaren werden ondernemers rond deze tijd benaderd om te adverteren in de gemeentegids. Dit jaar echter niet. Om een goed product uit te brengen dat een toegevoegde waarde heeft voor onze inwoners, ondernemers en ook onze bezoekers, oriënteren we ons nu op de mogelijkheden die er zijn.

Willen wij nog een gemeentegids of zijn er andere manieren om deze informatie met u te delen? En als we er een uitgeven, moet dit dan digitaal of op papier, welke informatie moet er juist wel of toch maar niet in staan? Allemaal vragen waar wij over nadenken en die wij eerst beantwoord willen zien. Daarom vindt er de komende tijd (nog) geen acquisitie voor de gemeentegids plaats.

Onze digitale gemeentegids, die u vindt op www.beesel.nl blijft wel nog gewoon online. Hier kunt u alle informatie over de gemeente terugvinden.

Heeft u vragen en/of opmerkingen of heeft u een tip? Neem dan contact op via info@beesel.nl of bel naar de klantenbalie van het gemeentehuis via telefoonnummer: 077 – 474 92 92.

Uitgelicht

Zoeken